Prismatch på alle danske webshops | 2-4 hverdages levering | 14 dages fortrydelsesret l Trustpilot


Handelsbetingelser

 

Generelle oplysninger
STØVSUGERBANDEN ApS
CVR-nr.  34468532
Hvedemarken 5A 3650 Ølstykke
support@minstovsuger.dk
Telefon 32-420-440 

 

Sådan handler du:

 1. Vælg produkt og klik på knappen “Læg i kurv”. 

 2. Klik på linket “Gå til kassen”. 

 3. Udfyld bestillingsformularen og klik “Gennemfør ordre”. 

 4. Vælg betalingsmetode nederst og klik “Send bestilling”. 

 5. På næste skærmbillede klik på “Åbn sikker forbindelse (SSL)” 

 6. Indtast kortoplysninger og klik “Betal”. 

 7. Den indtastede e-mail vil nu modtage en ordrebekræftelse. 

Kontakt e-shoppen 

E-shoppen kan kontaktes på e-mail support@minstovsuger.dk eller på telefon 32-420-440. E-shoppen er bemandet i tidsrummet mandag til fredag 10-17.00. Vi besvarer e-mails indenfor 24 timer i hverdagen.

Personlig kontakt uden for åbningstiden kan ikke ske.

 

Bestillinger      

Bestillinger på minstovsuger.dk kan kun foretages online og med betalingskort. 

Når man som kunde handler på minstovsuger.dk, modtager man automatisk en ordrebekræftelse til den indtastede e-mail, hvoraf det fremgår, hvad der er bestilt samt de indtastede kontaktoplysninger. 

Når ordren bliver sendt fra vores lager, vil en faktura blive tilsendt sammen med produktet. Alle priser på minstovsuger.dk er inklusive 25 % moms og andre afgifter.

Ønsker du et nyt eksemplar af en ordrebekræftelse fra en tidligere bestilling, bedes du sende en e-mail til support@minstovsuger.dk

Vi opbevarer ordrebekræftelser i 30 dage. 

Alle online bestillinger indgås på dansk. 

Betaling 

minstovsuger.dk kan der betales gebyrfrit med følgende: Dankort/VISA, eDankort, Master Card, Maestro, JCB, VISA Electron. 

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra minstovsuger.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. 

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken minstovsuger.dk eller andre har mulighed for at læse dataene. 

Med Anyday kan du dele din betaling op i 4. Du betaler 25 % når varen leveres, og det resterende beløb betales af over de følgende 3 måneder. Anyday er gratis for dig, så længe du betaler til tiden. Med Anyday får du en konto, som du kan anvende ved alle webshops, der tilbyder betaling gennem Anyday. Læs vilkår for Anyday her: www.anyday.io/da/terms-conditions/shopper 

 

Reservation af beløb

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene reserveres på dit kort eller konto indtil:

 1) Vi trækker beløbet, når vi sender varen, eller 2) pengene frigives ifølge aftale med din kortudsteder.

 De internationale kortudstedere, der kan benyttes hos os er følgende: 

 1. Visa
 2. Mastercard
 3. American Express
 4. JCB (Japan Credit Bureau)
 5. Visa Electron
 6. Dankort (primært brugt i Danmark)
 7. Diners Club
 8. Trustly
 9. Vipps (primært brugt i Norge)
 10. Swish (primært brugt i Sverige)
 11. Mobilepay (primært brugt i Danmark)
 12. ViaBill
 13. Paysafecard
 14. Anyday
 15. iDEAL (primært brugt i Holland)
 16. Sofort (primært brugt i Tyskland)

 

Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder

Fragt og levering

Minstøvsuger leverer kun pakker til indenrigshandel. Som udgangspunkt sendes alle varer med PosNord.

Det koster 41 kr. for forsendelser til postnord pakkeshops i Danmark, lige meget hvor meget du køber.

Det koster 54 kr. for forsendelser til postnord hjemmelevering i Danmark, lige meget hvor meget du køber.

Det koster 51 kr. for forsendelser til GLS pakkeshops i Danmark, lige meget hvor meget du køber.

Leveringstiden på indenrigs forsendelser er på 2-4 hverdage.

Skulle der mod forventning opstå forsinkelse, vil minstøvsuger informere herom.

 

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.   

Består varen af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved (support@minstovsuger.dk/32-420-440) eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr.: 115.-

 

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre.

Bemærk, at du ikke får leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.*

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Minstøvsuger

Hvedemarken 5A

DK- 3650 Ølstykke

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) leveringsomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine leveringsomkostninger.

Varen sendes til:

Minstøvsuger

Hvedemarken 5A

DK- 3650 Ølstykke

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn, adresse, tlf nr og e-mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

 

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  

Personoplysningerne registreres hos Minstøvsuger og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på minstøvsuger.dk er Minstøvsuger

Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til minstovsuger.dk sælges ikke til tredjemand. 

 

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: support@minstovsuger.dk

 

Cookies      

Har du slået cookies fra er det ikke muligt at handle på minstovsuger.dk

minstovsuger.dk anvendes sessionscookies med det formål at holde styr på, hvad du har lagt i din indkøbskurv, mens du navigerer rundt på hjemmesiden. På minstovsuger.dk anvendes ligeledes sessionscookies til logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter. Sessioncookies forsvinder fra din PC efter et forudindstillet tidsinterval. 

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Kundeservice: 32-420-440.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

 

Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus

 

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag hos e-mærket – uanset beløbets størrelse. Læs mere her

 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr   

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 21-03-2024